در ابتدای هر ماه یک پیامک بدهی حساب موبایل از سراسر دنیا برای شما ارسال می کنند. گاهی اوقات، در طول روز، سه یا چهار پیامک دریافت می کنید که بدهی را در خط به شما یادآوری می کند. این متن ها واقعا آزاردهنده هستند! درست؟ پس چگونه می توانید از شر این پیامک ها خلاص شوید؟ پاسخ ساده است! قبض موبایل خود را پرداخت کنید! 🙂
برای پرداخت با همراه اول می توانید از کد دستوری استفاده کنید #1* برای استفاده. دومین گزینه در این لیست، قبض است.
این در صفحه پرداخت آنلاین الزامی است. شماره کارت بانکی، رمز دوم یا رمز وب کارت پویا، CVV و تاریخ انقضای کارت وارد شدن سپس بر روی گزینه پرداخت کلیک کنید.

گزینه پرداخت قبض را انتخاب کنید. به قسمت اکانت موبایل رفته و شماره موبایل خود را وارد کرده و به صفحه پرداخت بروید.
در صفحه بعد در صورت داشتن خط تلفن همراه اول قبوض میان مدت و پایان ترم به شما اطلاع داده می شود و می توانید پرداخت کنید. اما اگر خط ثابت ایرانسل داشته باشید هیچ مبلغی نمایش داده نمی شود و باید مبلغی را که مدیون هستید وارد کنید. برای اطلاع از مبلغ سررسید خط ایرانسل کافیست کد 555*1*2*# را شماره گیری کنید تا مبلغ سررسید را اعلام کنید.
از طرح 780 استفاده کنید
برای دریافت صورتحساب کاغذی کافی است به مراکز خدمات و نمایندگان اپراتور مراجعه کرده و صورتحساب دریافت کنید. باید دانست که این مراکز برای ارائه این خدمات هزینه ای دریافت می کنند و در بسیاری از موارد قانونی در خصوص میزان این هزینه وجود ندارد.
شاید به اینترنت دسترسی ندارید یا اصلا گوشی هوشمند ندارید. بنابراین باید از روش های دیگری از جمله کدهای دستوری استفاده کنید.
شما می توانید قبوض را از طریق سایت هایی مانند پرداخت آسان (برنامه)مستاجرین (همراه اول، Retel، ایرانسل) و این کار را از طریق وب سایت بانک ها انجام دهید. اما مطمئناً پورتال خود اپراتورها قابل اعتمادتر و بهتر است.
از تلفن همراه خود استفاده کنید!
پس از دریافت اولین حساب همراه باید به بانک پست مراجعه کرده و پرداخت را انجام دهید که آن هم کارمزد خاص خود را دارد.
پس از انتخاب ترم میان مدت یا پایانی، باید یکی از نرخ های پرداخت را انتخاب کنید. مهم نیست چه کارت بانکی دارید، به شرطی که بانک شما عضو باشد زنجیره شتاب به هر حال، یکی از درگاه هایی را انتخاب کنید که شما را به صفحه پرداخت آنلاین هدایت می کند.
همچنین می توانید از اپلیکیشن های دیگر مانند 724، Seke، Top، 730 و با بانک ها برای پرداخت قبوض استفاده کنید.
اینترنت ندارید؟
کدهای دستوری #733*، #780*، #724*، #720*، #730* و بسیاری از کدهای دستوری دیگر وجود دارد که از طریق آنها می توانید قبض موبایل را پرداخت کنید.
قبوض را می توان از طریق تلفن نیز پرداخت کرد!
توصیه: در پایان دوره یک قبض وجود دارد که شما ملزم به پرداخت آن هستید و بسته نوع اپراتور یک دوره یک یا دو ماهه است. البته در حال حاضر تمامی اپراتورها در پایان هر ماه مبلغ پرداختی را اعلام می کنند.
اگر حوصله بیرون رفتن ندارید، در اینجا چند راه برای پرداخت قبض تلفن همراهتان آورده شده است.
کامپیوتر خود را روشن کنید!
قبض را با شماره اول پرداخت کنید 9990 از خط همراه اول برای پرداخت حساب ایرانسل شماره 700 از ایرانسل و پرداخت قبض ریالی شماره 200 از خط و شماره سمت راست شما 9202000000 از خطوط دیگر شماره گیری شده است.
از یک ژست استفاده کنید!
در قسمت پرداخت قبض این سه اپراتور از شما خواسته می شود شماره تلفن ثابت خود را وارد کنید. پس از درج شماره، مبلغ بدهی به صورت میان مدت یا پایانی اعلام می شود که می توانید به دلخواه پرداخت کنید.

در مورد قبض ایرانسل و رایتل، پرداخت مستقیماً از طریق همان مرکز خدماتی که مراجعه کرده اید انجام می شود و نیازی به مراجعه به بانک نیست.
اگر یک دستگاه POS در دسترس دارید و شناسه حساب تلفن همراه و شناسه پرداخت قبض خود را دارید، کافی است کارت را بکشید و روی گزینه پرداخت کلیک کنید. از شما شناسه حساب و شناسه پرداخت شما می خواهد. با وارد کردن این دو عدد مبلغ قبض نمایش داده می شود. تأیید کنید که آیا مقدار صحیح است. قبض شما به راحتی پرداخت خواهد شد.
دستگاه خودپرداز نیز یک راه ساده برای پرداخت قبوض است
گزینه پرداخت قبض را در برنامه انتخاب کنید. سپس سرویس و قبض تلفن همراه را انتخاب کرده و سپس قبض موبایل را پرداخت کنید. در این قسمت شماره موبایل شما را می خواهد. آن را وارد کرده و روی Query کلیک کنید.


اگرچه این روش به هیچ وجه توصیه نمی شود، اما هنوز هم بسیاری از سالمندان معتقدند که باید قبض کاغذی دریافت کنند و مهر پرداخت را روی صورت حساب داشته باشند.
به نزدیکترین دستگاه خودپرداز بروید. فرقی نمی کند دستگاه متعلق به کدام بانک باشد و نیازی نیست برای کارت بانکی خود به دستگاه خودپرداز مراجعه کنید. کارت را داخل دستگاه قرار دهید. پس از وارد کردن رمز روی گزینه پرداخت قبض کلیک کنید. از شما شناسه حساب و سپس شناسه پرداخت شما می خواهد. پس از وارد کردن این دو عدد، مبلغ قبض نمایش داده می شود. اگر مبلغ صحیح است، تایید کنید.
کد #کارت نقدی *130*
وارد وب سایت شوید همراه اول، ایرانسل یا Retel به نظر می رسد بخش خاصی برای پرداخت قبوض در این سایت ها وجود دارد.


کد دستوری پرداخت حساب ایرانسل #7* شماره گیری اولین گزینه قبض ایرانسل است.
کدهای دستوری مختلفی برای پرداخت قبوض وجود دارد.
توجه: موبایل، ایرانسل و رایتل نیز نسخه تحت وب دارند و نیازی به استفاده از اپلیکیشن آن نیست.
با یک اپلیکیشن پرداخت کنید
توجه: اگر مبلغ حساب شما کمتر از 100 هزار تومان است، می توانید از کد استاتیک دوم نیز استفاده کنید. اما رمز دوم پویا امن تر است.
توجه: اگر خط تلفن همراه خود (اپراتور سوئیچینگ) را انتقال داده اید، حتما اپراتور صحیح را انتخاب کنید. 


اگر شما هم مثل من تنبل هستید و رفتن به کامپیوتر برایتان سخت است، از اپلیکیشن های موبایل استفاده کنید. خوشبختانه تعداد اپلیکیشن هایی که می توان با آنها پرداخت کرد بسیار زیاد است. فقط بهترین آنها را انتخاب کنید.
از برنامه های ایرانسل من، موبایل من و رایتل من استفاده کنید
توجه: برای دریافت شناسه حساب ایرانسل و شناسه پرداخت قبض کافیست شماره موبایل خود را به شماره ۲۱۲۱ پیامک کنید. به یادداشت پایان دوره با حرف اول جی یا جی پیامک به 990009.
همچنین می توانید قبض موبایل را به صورت سنتی پرداخت کنید