ویروس پیامک چیست؟ جلوگیری از هک اس ام اس

کاربردی ترین راه های حذف ویروس اس ام اس از گوشی

اگر گوشی به هر دلیلی به ویروس اس ام اس آلوده شد چه باید کرد؟ اگر در دام کلاهبرداران افتادید و گوشی شما به ویروس اس ام اس آلوده شد، راه حل های مختلفی برای رهایی از این مشکل وجود دارد که به ترتیب به ارائه آن ها می پردازیم:

  • حذف ویروس از تنظیمات گوشی: با رفتن به قسمت Settings و سپس Apps برنامه ویروس را پیدا و حذف کنید.
  • استفاده از آنتی ویروس: با نصب یک آنتی ویروس قدرتمند بر روی گوشی و اسکن برنامه ها، تمامی بدافزارها و ویروس ها از گوشی موبایل شما پاک می شوند.
  • بازگرداندن گوشی به تنظیمات کارخانه: برخی از بدافزارها توسط آنتی ویروس قابل شناسایی نیستند. در این صورت پیشنهاد می کنیم گوشی را به تنظیمات کارخانه برگردانید.

کلاهبرداری فیشینگ یا اس ام اس با کلیک روی لینک های مخرب شروع می شود. در این مرحله معمولاً برای کاربران یک پیامک جدید یا دعوتنامه به یک گروه واتس اپ یا تلگرام ارسال می شود. عضویت در چنین کانال هایی معمولاً پوششی برای اهداف کلاهبرداری است. پس از انجام این مراحل، بدافزار به سرعت بر روی گوشی نصب می شود و خود را از دید کاربر تلفن همراه پنهان می کند. بنابراین در لیست نرم افزارهای نصب شده روی گوشی نمایش داده نمی شود. عدم مشاهده بدافزار دلیل اصلی این است که قربانی به این حمله ویروس مشکوک نیست.

با بررسی لینک تبلیغات پیامکی از ویروسی شدن تلفن همراه خود جلوگیری کنید

متن جذاب، مهم ترین نشانه پیامک های ویروسی

بررسی نحوه عملکرد ویروس اس ام اس پس از کلیک کردن

خیلی ها همیشه می پرسند ویروس پیامک چیست؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که ویروس اس ام اس نوعی بدافزار مخرب است. این ویروس کاربران را مجبور می کند تا از طریق پیام های متنی حاوی متن های وسوسه انگیز روی پیوندهای آلوده کلیک کنند. پس از کلیک کاربر بر روی لینک آلوده، ویروس به طور خودکار در تلفن همراه فعال می شود. در فناوری و علوم اطلاعات برای چنین عملیاتی فیشینگ میگویند. برای جلوگیری از سرقت پیامک پیشنهاد می کنیم به پیامک های ارسالی از طریق برد پیامک اعتماد کرده و پیامک های ارسالی از شماره های غیرقانونی را به سرعت حذف کنید.

ارسال پیامک مخرب با استفاده از ویروس پیامک

با پنل اس ام اس فراز; یک پیامک تبلیغاتی معتبر و موثر ارسال کنید

پس از نصب بدافزار، ویروس به لیست مخاطبین دسترسی کامل دارد. در مرحله بعد، ویروس متون از پیش نوشته شده در موضوعات مختلف را برای مخاطبین فردی ارسال می کند. اگر مخاطبین شما نیز روی پیوند آلوده کلیک کنند، این زنجیره به طور مداوم ادامه می یابد. قربانی این حمله بدافزار زمانی از ویروس آگاه می شود که میزان قابل توجهی از صورتحساب سیم کارت کاهش یابد یا قبض تلفنی سرسام آوری برای او ارسال شود.

برخی از افراد هنوز نمی دانند پنل پیامک چیست. این پنل ها سیستم های قابل اعتمادی هستند که کسب و کارها و شرکت ها برای تبلیغات پیامکی انبوه از آن ها استفاده می کنند. از آنجایی که فعالیت شرکت های فروشنده پنل پیامک تحت نظارت مراجع قانونی است، هرگونه تخلف از سوی کاربران آنها پیگرد قانونی دارد.

در این مقاله به طور کامل به سوال “ویروس پیامکی چیست؟” ما پاسخ دادیم؛ همچنین راه های مقابله و غیرفعال کردن آن را توضیح داده ایم تا در صورت آلوده شدن به ویروس گوشی موبایل خود را تمیز کنید. به یاد داشته باشید که هر پیامک تبلیغاتی ویروس نیست. زیرا بسیاری از شرکت های بزرگ و معتبر برای اطلاع رسانی به مخاطبان خود از رویدادها، کمپین ها و فعالیت های خود از سامانه های پیامکی استفاده می کنند. خواندن این مقاله ویژگی های پیامک های سالم و ویروسی را به شما نشان داده است تا بی دلیل به یک پیامک اعتماد نکنید و از طرفی تمام پیامک های تبلیغاتی سالم را نادیده نگیرید.

متن جذاب، مهم ترین نشانه پیامک های ویروسی

نمونه ایرانی ویروس SymbOS/Yxe با وعده 2 گیگ اینترنت رایگان کاربران را به دام انداخت. لینکی در محتوای پیامک درج شده بود که کاربران روی آن کلیک کردند تا ویروس به لیست گیرندگان دسترسی پیدا کند. این گونه ویروس ها کاربران ایرانی را به انواع تبلیغات پیامکی مشکوک کرده است. بنابراین اکثر پیامک ها ویروسی و جعلی در نظر گرفته می شوند. پنل پیامک رایگان گزینه مناسبی است. اما پیشنهاد می کنیم با خرید پنل اس ام اس اختصاصی، علاوه بر استفاده از شماره اختصاصی، از امکانات فراوان و به روز آن برای تبلیغات و تبلیغات استفاده کنید.

راه های جلوگیری از ورود ویروس اس ام اس به تلفن همراه

با بررسی لینک تبلیغات پیامکی از ویروسی شدن تلفن همراه خود جلوگیری کنید

امروزه بسیاری از افراد مقوله پیامک های ویروسی را می شناسند و در دام کلاهبرداران نمی افتند. مشکل گسترش پیامک های ویروسی از دست دادن اعتماد کاربران به پیام های تبلیغاتی مثبت و کاربردی است. این بدان معنی است که کاربران دیگر به پیام های تبلیغاتی مثبت شما اعتماد نخواهند کرد. برای حل این چالش خرید سامانه پیامکی را پیشنهاد می کنیم. منبع پیامک های تبلیغاتی ارسالی از طریق سامانه پیامکی کاملاً مشخص است و پیامک قابل ویروسی شدن نیست. بنابراین کاربران به این پیامک ها اعتماد کرده و به پیامک های تبلیغاتی بازخورد مثبت می دهند.

ارسال پیامک مخرب با استفاده از ویروس پیامک

ویروس SymbOS/Yxe؛ یکی از مخرب ترین انواع ویروس پیامک

با ظهور تلفن های همراه و استفاده گسترده از آنها، ارسال و دریافت پیامک به یکی از ابزارهای ارتباط موثر بین کاربران تبدیل شده است. کلاهبرداران از این شرایط سوء استفاده کرده و ویروس های پیامکی را برای اهداف مختلف مانند سرقت اطلاعات شخصی، دسترسی به تلفن افراد و باج گیری از آنها ایجاد کرده اند. در این مقاله ابتدا به شما می گوییم که ویروس پیامک چیست و سپس راه های پیشگیری و مبارزه با آن را بررسی می کنیم. اگر می خواهید از شر ویروس و سارقان در امان باشید خواندن این مطلب از فراز اس ام اس را از دست ندهید.

ویروس پیامک چیست؟ نرم افزارهای مخرب و خطرناک

اگر قصد شرکت در مسابقات پیامکی و قرعه کشی را دارید، حتماً صحت شماره پیامک را بررسی کنید. پیامک های ارسالی از پنل پیامک معتبر بوده و شماره آنها این را ثابت می کند.

پیشگیری همیشه بهتر از درمان است. اگر قبل از آلوده شدن تلفن همراه به ویروس از این امر جلوگیری کنید، با مشکلات زیادی ناشی از ویروس مواجه نخواهید شد. بهترین راه و اولین قدم برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه، باز نکردن پیام های مشکوک و کلیک نکردن روی لینک های آلوده است. اگر به پیامکی با متن جذاب برخورد کردید، قبل از کلیک بر روی لینک، آن را در سایت های شناسایی لینک های مخرب بررسی کنید. پیامک های حاوی جوایز، پیشنهادات رایگان و قرعه کشی معمولا مشکوک هستند. پس قبل از هر کاری آنها را به دقت بررسی کنید.



ویروس پیامک چیست؟

در آخر اگر تجربه خاصی از ویروس پیامک دارید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. نوشتن تجربیات شما به سایر کاربران فراز اس ام اس کمک می کند تا در دام کلاهبرداران پیامکی نیفتند.

برای دریافت پاسخ دقیق به سوال “ویروس پیامکی چیست” باید انواع مختلف آن را بشناسید. به عنوان مثال قصد داریم یکی از معروف ترین آنها یعنی ویروس SymbOS/Yxe را معرفی کنیم. ویروس SymbOS/Yxe SMS توسط چینی ها ساخته شده است. ویروس SymbOS/Yxe در قالب یک پیامک برای گیرنده ارسال می شود. اگر بازدیدکننده روی پیوند ویروسی کلیک کند، به وب سایتی با بدافزار مخفی هدایت می شود. پس از اتصال به تلفن، ویروس به لیست مخاطبین دسترسی پیدا می کند و پیامک های ویروسی ارسال می کند.

توجه داشته باشید که هر پیامک ویروسی نیست. به عنوان مثال، برخی از سایت ها از افزونه Digits برای ثبت نام کاربران با شماره تلفن استفاده می کنند. چنین پیامک هایی که بلافاصله پس از وارد کردن اطلاعات در وب سایت های معتبر برای تکمیل ثبت نام ارسال می شوند، قابل اعتماد خواهند بود. با این حال، حتما شماره پیامک، نام وب سایت و محتوای پیام را به دقت مطالعه کنید تا مطمئن شوید پیامک سالم است.