مزایا و معایب بازاریابی پیامکی و تبلیغات پیامکی چیست؟
مزایای بازاریابی پیامکی آنقدر زیاد است که به یک روش بازاریابی محبوب نسبت به بسیاری از انواع تبلیغات از جمله بازاریابی سنتی تبدیل شده است. در مرحله بعد، مزایای بازاریابی پیامکی برای مشاغل را به شما نشان خواهیم داد.
بدون نیاز به اینترنت
بازاریابی پیامکی همان ارسال پیام کوتاه است که می تواند به ارتقای یک کسب و کار خاص در سطح انبوه و به صورت هدفمند کمک کند.
بازاریابی پیامکی چگونه کار می کند؟
بازاریابی پیامکی مزایا و معایب زیادی دارد. از مزایای این روش می توان به رویکرد سریع، مقرون به صرفه بودن و نرخ پاسخگویی بالای آن اشاره کرد. این در حالی است که مواردی مانند سختی جلب مشارکت مردم و محدودیت فضای تبلیغاتی از جمله معایب این روش است.
چگونه می توانید از بازاریابی پیامکی برای رشد کسب و کار خود استفاده کنید؟
بازاریابی پیامکی چیست و چگونه کار می کند؟
یکی از بزرگترین معایب بازاریابی پیامکی این است که نمی توانید از محتوای صوتی و تصویری برای جلب توجه مخاطب استفاده کنید. بنابراین بدون اینکه بتوانید این روش را دور بزنید باید مانند دیگران توجه عموم را به خود جلب کنید و تنها در قالب یک فرم کوتاه پیامکی آنها را به شرکت تشویق کنید. البته این وضعیت را می توان در عین حال نقطه قوتی دانست، زیرا نیازی به وارد شدن به جزئیات و صرف زمان زیادی ندارد.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
روش استفاده از بازاریابی پیامکی به این صورت است که کسب و کارهای مورد نظر می توانند از طریق یکی از ارائه دهندگان معتبر این سرویس، تابلوهای پیامک را بررسی کرده و پس از انجام تحقیقات مورد نیاز، اقدام به خرید آن نمایند. سپس با استفاده از بانک اعداد مجموعه مورد نظر، پیامک های خود را برای مشتریان موجود و افرادی که ممکن است در آینده مشتری شوند ارسال می کنند.
بررسی مزایا و معایب بازاریابی پیامکی
به همین دلیل است که پیامک یک فناوری ساده و ارزان اما موثر است که می تواند به شما در صرفه جویی در هزینه های بازاریابی کمک کند. برای کسب و کارهایی که واقعاً یک برنامه بازاریابی پیامکی منظم و حرفه ای را تنظیم می کنند، این روش می تواند به عنوان یک سرمایه گذاری ارزشمند استفاده شود.
روش شخصی
با انجام برخی روش های بازاریابی می توانید بارها از آن استفاده کنید. به عنوان مثال، تبلیغات چاپی یا تلویزیونی اغلب می توانند بارها مورد استفاده مجدد قرار گیرند. در این میان محتوای بازاریابی پیامکی تنها برای یک بار استفاده جذاب خواهد بود. البته نباید فراموش کرد که هزینه چنین تبلیغاتی حتی در حجم زیاد و میلیونی قابل مقایسه با بازاریابی پیامکی نیست.
98 درصد از مواقع پیامک های بازاریابی باز و خوانده می شوند. در حال حاضر، جالب است که پیام های متنی را با ایمیل های بازاریابی مقایسه کنید، جایی که نرخ باز شدن ایمیل های بازاریابی تنها 21 درصد گزارش شده است. این در حالی است که حداقل در کشور ما تعداد بسیار محدودی از افراد به ایمیل دسترسی دارند یا به طور مداوم از آن استفاده می کنند.
میزان تعامل و پاسخگویی بالا
نمی توان گفت که نرخ باز شدن پیامک زیاد است اما نرخ پاسخگویی پایین است. هر چه یک پیام تبلیغاتی بیشتر قابل مشاهده باشد، در جلب توجه و جذب مخاطب موثرتر خواهد بود. بر اساس تحقیقات انجام شده میانگین میزان پاسخگویی به پیامک های بازاریابی کسب و کارهای مختلف حدود 45 درصد است که تقریبا نصف می شود. این رقم می تواند بسیار تعجب آور باشد و در صورت استفاده صحیح می تواند کارایی و سودآوری زیادی را به همراه داشته باشد.
شاید اولین مزیت بازاریابی پیامکی عدم نیاز به اینترنت باشد. در چنین شرایطی، کسب و کارها می توانند هر زمان که بخواهند برای هر شخصی با هر نوع تلفن همراه، پیامک تبلیغاتی ارسال کنند. بنابراین در مقایسه با روشهای دیجیتالی که فقط برای گوشیهای اندرویدی یا دارندگان آیفون قابل استفاده هستند، بدون در نظر گرفتن قابلیت اتصال به اینترنت، میتوان به تمامی مدلهای گوشی پیامک ارسال کرد.
برای نوشتن متن پیامک تبلیغاتی خود فقط به چند کاراکتر محدود می شوید. بنابراین، دانستن اینکه کدام جملات در چنین فضایی بیشترین تأثیر را بر روی مخاطب خواهند گذاشت، مفید است. اگر فکر می کنید در این زمینه خیلی خلاق نیستید، شاید بد نباشد که یک کپی رایتر حرفه ای استخدام کنید تا میزان تعامل خود را افزایش دهید.