شیر پروانه ای پلیمری چیست؟ کاربرد و طرز کار شیر پروانه ای پلیمری چگونه است؟ | kasrasaran

1- روش تجربی این روش بیشتر مخصوص ساختمان ها و فضاهای کوچک و تیپ مناسب بوده و برای مراکز با مساحت بالا به هیچ وجه مورد قبول نمی باشد. 2- جداول از پیش تعریف شدهدر استانداردهای طراحی سیستم های اطفای حریق همچون NFPA و BS جداولی بر اساس مساحت و مشخصه های ساختمانی وجود دارند. البته این روش نیز دقیق نبوده و همنچون روش شماره یک تنها تخمینی کلی از سیستم ارایه می دهند. 3- محاسبات هیدرولیکی با نرم افزارهامحاسبات از طریق نرم افزارهای مهندسی دقیق ترین روش جهت محاسبات هیدرولیکی می باشد. نرم افزارهای متداول در این حوزه ٍ PDMS، Auto-Shrink و Elit می باشد.

شیر پروانه ای دارای طراحی نسبتاً پیچیده ای است، بدین معنی که قطعات متحرک کمتری دارد و جیب/تله های کمتری برای محیط در نتیجه ترمیم آسان تر و هزینه تعمیر و نگهداری کمتری دارد. برای قطرهای کوچک لوله، گشتاور و استفاده مواد از شیرهای توپی نسبتاً کم است. به طور معمول، گشتاور و مزایای استفاده از شیرهای پروانه ای از حدود 50 میلی متر DN به بالا شروع به جذب می کنند. شیر پروانه‌ای چدنی ویسپار دارای بدنه‌ای یک ‌تکه، گرد و کوتاه از جنس چدن است.

  • اما در کاربردهای جابجایی پودر، رایج‌ترین نوع شیر پروانه ای، شیر پروانه ای ویفری است.
  • شیرهای پروانه ای را می توان بر اساس طراحی بسته شدن دیسک، طراحی اتصال و روش تحریک آنها دسته اینجا حرکت کنید بندی کرد.
  • پشتیبانی سیت فلزی همچنین خاموش شدن را بعد از آتش سوزی ممکن می‌کند.
  • شیر پروانه ای فلنجی قابل استفاده در فشار بالای سیال و آبندی کامل است.
  • این مدل شیر چون مستقیم به خط لوله، جوش می خورند بنابراین در سیستم هایی که فشار بالایی دارند کاربرد دارند.

در کنار تنظیم شیر سیگنالی به پنل‌های واسط سیستم ارسال خواهد شد. شیرهای پروانه ای بر اساس نوع عملکرد به دسته‌های زیر تقسیم می‌شوند. سیت‌های فلزی در شیر‌های پروانه ای کیفیت بالایی دارند، امکان استفاده از دریچه پروانه ای در دمای بیش‌تر از ۱۰۰۰ درجه فارنهایت وجود دارد. با ارائه طراحی‌های ضد حریق، این قابلیت وجود دارد قبل از آتش سوزی، دریچه سیت پلیمری انسداد پیدا کند.

جنس بدنه انواع شیر پروانه ای

شیر پروانه ای پلیمری چیست؟ کاربرد و طرز کار شیر پروانه ای پلیمری چگونه است؟ | kasrasaran

این شیرهای پروانه دارای درجه فشار بالاتری هستند و مستعد ساییدگی کمتر هستند. شیر پروانه‌ای به سبک ویفری مقرون به صرفه‌ترین مدل است و بین دو فلنج لوله قرار می‌گیرد. این شیر ممکن است خارج از بدنه شیر دارای سوراخ های فلنجی باشد یا نباشد. فلنج‌های لوله از طریق پیچ و مهره‌های بلندی متصل می‌شوند که از کل بدنه شیر عبور می کنند. از طریق واشر، حلقه‌های O و صورت شیر تخت در هر دو طرف شیر انجام می‌شود. این نوع اتصال برای آب‌بندی در برابر فشارهای دیفرانسیل دو جهته و جلوگیری از برگشت جریان در سیستم‌های‌‌‌ طراحی‌‌‌ شده‌‌ برای جریان جهانی‌ طراحی‌ شده‌ است.

در دو طرف شی که سیت آن واقع شده است دارای فلنج می باشد که با پیچ و مهره متصل می شود. سیت قرار گرفته در یک دریچه‌ی پروانه ای با سیت انعطاف‌پذیر، برای مسدود کردن دریچه، از تداخل بین لبه دیسک و سیت استفاده می‌کند. مواد سیت شامل الاستومرها و پلیمر‌های مختلف است، سیت به بدنه‌ی شیر وصل می‌شود یا ممکن است، به بدنه فشرده یا قفل شود.

براساس نوع عملگر