دستگاه چیلر شرکت یانار سوشرکت یانار سو-بتا تهویه

دستگاه چیلر شرکت یانار سوشرکت یانار سو-بتا تهویه

در هواساز متصل به دستگاه چیلر با نصب تجهیزات تنظیم کننده رطوبت می‌توان، به میزان دلخواه و قابل کنترل، رطوبت را تنظیم کرد. در مکان‌هایی که به کنترل دقیق رطوبت نیاز داشته باشند، راه حل استفاده از دستگاه چیلر و هواساز است. دستگاه چیلر تراکمی هوا خنک یا چیلر هوایی یکی از مناسب‌ترین تجهیزات برای سرمایش هوای ساختمان‌های مسکونی، مراکز خرید و مجتمع‌های تجاری، اداری، آموزشی، ورزشی و نیز تجهیزات، ماشین آلات و دستگاه‌های صنعتی است.

  • هرگاه از این فشار کمتر یا بیشتر شود این کنترل عمل کرده و دستگاه را خاموش می‌کند.
  • اولین تفاوت چیلر و مینی چیلر در ظرفیت برودتی است همانطور که عنوان شد مینی چیلر در ظرفیت پایین تر از 10 تن تبرید ساخته شده ولی چیلرهای با ظرفیت بالاتر و گاها تا چند صد تن تبرید ساخته میشود .
  • چیلر های تراکمی با برق سه فاز کار میکنند و مصرف برق بالایی دارند.
  • اساس كار سیستم‌های ضربه‌ای یا تراكمی و جذبی ایجاد شرایطی است كه در آن شرایط امكان انتقال حرارت به محیط اطراف ایجاد شود.
  • اما در صورتی که نیاز به تنظیم دقیق رطوبت (یعنی هم افزایش و هم کاهش آن به میزان دلخواه) باشد می‌توان از مینی چیلر یا چیلر متصل به هواساز استفاده کرد.

جذب گرما از محيط داخلی بوده و دفع آن در خارج از محيط صورت ميگيرد به همين دليل بايد اين دو قسمت از يکديگر جدا باشند. عمل انتقال گرما در کندانسور و اواپراتور می تواند به صورت طبيعی و يا با استفاده از تجهيزات کمکی نظير فن، پمپ و … پس از جذب گرما و تبخير کامل مبرد، گاز توليد شده توسط کمپرسور مکيده شده و در اثر تراکم افزايش فشار پيدا ميکند. در اثر تبخير مبرد (آب مقطر) داخل اواپراتور به صورت کامل به بخار تبديل ميشود و سپس به سمت ابزوربر جريان پيدا ميکند.

تن تبرید (سرمایش)، واحد تعیین ظرفیت در دستگاه‌های سرمایشی است و یک تن تبرید (سرمایش) معادل 12000BTU/hr می‌باشد. مصرف برق در چیلرها بسته به نوع آن‌ها و کاربردشان می‌تواند متفاوت باشد. دمای تولید شده در چیلرهای مختص فرآیند، می‌تواند زیر صفری باشد که در این صورت سیال واسط مخلوطی از آب و اتیلن گلیکول (ضد یخ) خواهد بود. کنترل هوشمند چیلر تأثیر بالایی در صرفه‌جویی انرژی و افزایش طول عمر دستگاه دارد و تأثیر آن در ظرفیت‌های بالای برودتی مشهودتر است. که گاز خروجی از اواپراتور از طریق لوله وارد قسمت مکش کمپرسور می گردد. که از دمای گاز خروجی از اواپراتور تأثیر گرفته مقدار ماده مبرد ورودی به اواپراتور را تنظیم می آدرس سایت نماید.

انواع سیستم‌ های برودتی ساختمان 1

در كندانسورهای هوایی جریان هوا در دو حالت طبیعی و اجباری صورت می گیرد. همان‌طور که از اسم آن پیداست، در این چیلر گاز ابتدا به وسیله کمپرسور متراکم می‌شود. قبل از خواندن این مقاله درباره انواع سیستم های برودتی به مقاله ان… که در آن ها، سرمایش و گرمایش جداگانه هر واحد، مقصود شما باشد.

چیلر دارای کمپرسور بخار هوا

در كندانسورهای هوایی هوا بعنوان عامل تقطیر به بهره برداری می رسد ولی در كندانسورهای آبی عامل تقطیر آب است. در كندانسورهای تبخیری، هر دو عامل هوا و آب مورد استفاده قرار می گیرد. سرمایش فرآیندی است که حرارت یک محیط و یا یک ماده را بطور چشمگیری کاهش می دهد، به بیانی دیگر سرمایش عملیاتی برای انتقال حرارت از یک محیط با دمای کم به یک محیط با دمای بیشتر می باشد.

هزینه خرید اولیه چیلر تراکمی در مقایسه با چیلر جذبی در ظرفیتهای پایین و متوسط کمتر است. استفاده از چیلر تراکمی علاوه بر کاربردهای تهویه مطبوع در سایر کاربردهای صنعتی نیز متداول است. یکی از علل این مساله قابلیت استحصال دماهای متفاوت از کاربری تهویه مطبوع برای آب چیلر است و توانایی تطبیق چیلر تراکمی برای دماهای مختلف و حتی زیر صفر با رعایت تمهیدات مربوطه به راحتی امکان پذیر است. چیلرهای جذبی نسبت به قطع ناگهانی برق حساس بوده و میتواند دچار کریستال شود. البته با انجام تمهیدات ویژه و نصب شیر آلات حفاظتی میتوان این مساله را تا حدودی کنترل نمود. همانطور که گفته شد، چیلر جذبی تحت فشار منفی کار میکنند و در صورتی که لوله های مبدلهای دستگاه نشتی پیدا کند باعث ورود آب به محلول لیتیم بروماید شده و این مساله میتواند باعث مشکلات فراوان در دستگاه گردد .