تحلیل SOWT چیست؟ بررسی اهمیت SWOT برای مشاغل

برای نوشتن SWOT، ابتدا باید جدولی تهیه کنید که به چهار بخش تقسیم شده است: نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصت ها و تهدیدها. نقاط ضعف و قوت معمولاً با فرصت ها و تهدیدها به معنای واقعی کلمه برابر نیستند. با این حال، آنها باید مرتبط باشند. در واقع با اتصال تهدیدهای خارجی به نقاط ضعف داخلی، می توان جدی ترین مشکلات پیش روی شرکت را شناسایی کرد. پس از شناسایی ریسک ها، تصمیم بگیرید که با تخصیص منابع شرکت برای رفع مشکلات، ضعف داخلی را برطرف کنید یا با سپردن منطقه در معرض خطر به کسب و کار و مقابله با آن پس از تقویت امکانات و نیروها، تهدید خارجی را کاهش دهید.

بررسی ویژگی های یک تحلیل SWOT

عوامل داخلی تجزیه و تحلیل SWOT; نقاط قوت و هفته



مقدمه ای بر مفهوم تحلیل SOWT

به عنوان یک قاعده کلی، صاحب کسب و کار باید در تجزیه و تحلیل SWOT شرکت کند. اما انجام این تحلیل به تنهایی چندان مفید نخواهد بود. بنابراین، حتماً سایر اعضای مختلف تیم را نیز در این فرآیند قرار دهید و نظر آنها را جویا شوید. دانش جمعی تیم به شما این امکان را می دهد که کسب و کار خود را از همه جهات به درستی تجزیه و تحلیل کنید. همچنین ممکن است یک تحلیل SWOT برای سایر جنبه های زندگی شخصی خود در نظر بگیرید.

استفاده از تجزیه و تحلیل SWOT برای به دست آوردن دیدگاهی از موقعیت فعلی کسب و کار

ویژگی های تحلیل SWOT و نکات مهم تحلیل نویسی

در این مقاله توضیح دادیم که تحلیل SWOT چیست و شامل چه مواردی می شود. شما می توانید پس از هر کمپین بازاریابی با استفاده از سیستم های ارسال پیامک انبوه، نقاط قوت و فرصت هایی را که این روش بازاریابی برای شرکت شما فراهم کرده است شناسایی کرده و از تجربیات ارزشمند خود برای کمپین های زیر استفاده کنید. در پایان از شما دعوت می کنیم هر سوالی در این زمینه دارید در قسمت نظرات با ما و سایر همکاران عزیز و همیشگی فراز اس ام اس با ما در میان بگذارید.

تجزیه و تحلیل SOWT نشان دهنده نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدها است و چارچوبی است که برای ارزیابی موقعیت یک شرکت در بین رقبا و توسعه برنامه ریزی استراتژیک استفاده می شود. در واقع، این تجزیه و تحلیل به هر کسب و کاری کمک می کند تا بر چالش ها غلبه کند و تعیین کند که کدام کمپین های بازاریابی را دنبال کند، مانند استفاده از پنل های پیام کوتاه و سرنخ های جدید. هدف اصلی تجزیه و تحلیل SWOT آگاه کردن سازمان ها از تمام عوامل دخیل در تصمیم گیری های تجاری است.

تجزیه و تحلیل SWOT برای اولین بار در دهه 1960 توسط آلبرت هامفری از موسسه تحقیقاتی استنفورد در طی تحقیقاتی برای شناسایی چرایی شکست مداوم برنامه های شرکت توسعه یافت. از آن زمان، این روش تجزیه و تحلیل به یکی از مفیدترین ابزار برای صاحبان مشاغل و رشد شرکت های آنها تبدیل شده است. در واقع ترسیم آینده کسب و کار بدون ارزیابی از همه جهات که شامل نگاهی جامع به تمامی منابع و تهدیدات داخلی و خارجی است، غیرممکن است. با استفاده از تجزیه و تحلیل SWOT، می توان این کار را در چهار مرحله ساده انجام داد. حتی صاحبان مشاغل تازه کار نیز می توانند این اقدامات را درک کرده و از آنها بهره مند شوند.

بررسی نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدها از طریق تحلیل SOWT

قبل از انجام هر گونه فعالیت تجاری از تجزیه و تحلیل SWOT استفاده کنید

پس از ایجاد چارچوب SWOT و تکمیل تجزیه و تحلیل آن، باید استراتژی هایی را بر اساس نتایج به دست آمده ارائه دهید. در این استراتژی ها باید از نقاط قوت و فرصت ها برای غلبه بر نقاط ضعف و تهدید استفاده کرد. در واقع تحلیل SWOT در حوزه توسعه استراتژی گنجانده شده است. تولید ایده های خلاقانه و نوآورانه در این زمینه شامل می شود. اما این تنها در صورتی امکان پذیر است که جراحی از ابتدا به درستی آماده شود.

بررسی فرصت ها و تهدیدها با عوامل خارجی تحلیل SWOT

پس از هر کمپین بازاریابی، ارسال پیامک انبوه و تجزیه و تحلیل SWOT را فراموش نکنید

تجزیه و تحلیل SWOT بر چهار عنصر متمرکز است و به شرکت ها اجازه می دهد تا نیروهای مؤثر بر استراتژی را شناسایی کنند. دانستن عناصر مثبت و منفی به کسب و کارها کمک می کند تا به طور مؤثرتری از همه قابلیت های موجود برای برجسته کردن نقاط قوت و رفع یا بهبود نقاط ضعف استفاده کنند. به عنوان مثال، تجزیه و تحلیل SWOT از یک پنل پیام کوتاه رایگان که اخیراً با آن یک کمپین بازاریابی شرکتی راه اندازی کرده اید، ممکن است نشان دهد که چنین کمپینی چقدر موفق بوده است. بر این اساس، می توانید تصمیم بگیرید که کمپین های بزرگتر با استفاده از این ابزار چقدر برای شرکت سودآور خواهد بود.

نیروهای بیرونی بر هر فرد، جامعه و سازمان تأثیر می گذارد. چه این عوامل به طور مستقیم یا غیرمستقیم با فرصت ها (O) و یا تهدیدات (T) مرتبط باشند، توجه به هر یک و مستندسازی آنها ضروری است. عوامل خارجی معمولاً چیزهایی خارج از کنترل شما و شرکت شما هستند. مانند:

  • روندهای بازار (محصولات جدید، پیشرفت های فناوری و تغییرات در نیازهای مخاطبان؛ در این زمینه، باید بدانید CRM چیست)
  • روندهای اقتصادی (روندهای مالی محلی، ملی و بین المللی)
  • تامین مالی از منابع خارجی (کمک های مالی، قانونگذاری و سایر منابع)
  • جمعیت شناسی
  • روابط با تامین کنندگان و شرکا
  • مقررات سیاسی، زیست محیطی و اقتصادی

به طور کلی عوامل داخلی تحلیل SWOT وظیفه شناسایی نقاط قوت و ضعف سازمان و عوامل داخلی را بر عهده دارند.

بررسی نقاط و نقاط ضعف با عوامل داخلی تحلیل SWOT

عوامل خارجی تحلیل SWOT: فرصت ها و تهدیدها

نقاط قوت (S) و نقاط ضعف (W) به عوامل داخلی اشاره دارند و منابع و تجربیاتی هستند که در دسترس شما هستند. به عنوان مثال، اگر تا به حال از افزونه Digits برای فروشگاه آنلاین خود استفاده کرده اید، چنین تجربه ای در این لیست گنجانده شده است. برخی از عوامل داخلی رایج عبارتند از:

  • منابع مالی (تامین مالی، منابع درآمد و فرصت های سرمایه گذاری)
  • منابع فیزیکی (مکان، امکانات و تجهیزات)
  • منابع انسانی (کارکنان، داوطلبان و مخاطبان هدف)
  • دسترسی به منابع طبیعی، علائم تجاری، حق ثبت اختراع و حق چاپ
  • فرآیندهای جاری (زمان بندی کارمندان، سلسله مراتب بخش ها و سیستم های نرم افزاری)

قبل از انجام هر فعالیتی مانند استفاده از تبلیغات پیامکی در شرکت و تصمیم گیری جدید، باید از تحلیل SWOT استفاده کنید. گاهی اوقات لازم است یک تحلیل SWOT انجام دهید تا دیدگاهی از موقعیت فعلی کسب و کار خود بدست آورید. به این ترتیب می توانید عوامل کلیدی که عملکرد خوب را تولید می کنند و عواملی که باید تنظیم شوند را شناسایی کنید. در واقع اگر زمان کافی را روی این تحلیل سرمایه گذاری کنید، تصویر کاملی از کسب و کار خود به دست خواهید آورد و بر این اساس، راه هایی برای بهبود یا رفع نقاط ضعف شرکت و سرمایه گذاری روی نقاط قوت کشف خواهید کرد.

مهمترین اصل برای موفقیت در هر کسب و کاری، تجزیه و تحلیل منظم فعالیت هایی است که کسب و کار در آن انجام می شود. بررسی اینکه آیا برنامه های فعلی بهترین راه برای سودآوری کسب و کار شما هستند یا خیر، به شما کمک می کند از رقبای خود جلوتر بمانید. روش های مختلفی برای ارزیابی فعالیت شرکت وجود دارد که یکی از موثرترین آنها تحلیل SWOT است. در این مقاله به زبان ساده توضیح می دهیم که تحلیل SWOT چیست و چه فرصت های منحصر به فردی را برای کسب و کار شما فراهم می کند. از شما دعوت می کنیم مطالعه این مقاله کاربردی را از دست ندهید.

تجزیه و تحلیل SOWT; بررسی نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدها