استراتژی بازاریابی دیجیتال نقش مهم و حیاتی را برای سازمان ها در دنیای امروز ایفا می کند. احتمالاً شرکت هایی را نیز می شناسید که در دنیای دیجیتال محبوبیت بالایی به دست آورده اند. این محبوبیت به دلیل سرمایه گذاری زیاد در استراتژی دیجیتال است. در این فرآیند، سازمان ها برند خود را از طریق چندین شبکه اجتماعی به مخاطبان خود معرفی می کنند. به این ترتیب نرخ تبدیل و ارتباط با مشتریان را نیز افزایش می دهند.

B2B-2; استراتژی بازاریابی صنعتی
بازاریابی محتوا حتی در انواع کمپین های تبلیغاتی استفاده می شود. با این حال، لحن و نوع محتوا متفاوت خواهد بود. به همین دلیل اکثر مردم از کپی رایتینگ برای کمپین های تبلیغاتی استفاده می کنند. در کپی رایتینگ هدف این است که با استفاده از جملات منحصر به فرد و خاص مخاطب را متقاعد به خرید کنیم. با این حال، هر یک از این تکنیک ها باید در موقعیت مناسب خود استفاده شوند تا تاثیر بیشتری داشته باشند.
تضمین موفقیت در بازارهای پر رقابت با استفاده از تکنیک های بازاریابی
4- استراتژی بازاریابی ایمیلی؛ بهترین استراتژی بازاریابی
5- استراتژی بازاریابی محتوا; جذب مخاطب و ایجاد اعتماد همزمان
در واقع می توان گفت که استراتژی دیجیتال مارکتینگ فرآیند تعیین اهداف بازاریابی مشخص و قابل دستیابی برای کانال های سنتی مانند رادیو یا تلویزیون و شبکه های اجتماعی جدید است. برای این کار، استراتژیست ها از چندین تکنیک استفاده می کنند. به عنوان مثال، برای یک کافی شاپ تازه تاسیس، متن افتتاحیه در یک شبکه اجتماعی مانند اینستاگرام بسیار مهم است.
یک استراتژی بازاریابی هدفمند برای شرکت هایی که با منابع محدود سروکار دارند استفاده می شود. در این حالت شرکت به جای پوشش دادن سهم کوچکی از یک بازار بزرگ، سعی می کند سهم بزرگی از چندین بازار فرعی را پوشش دهد. با کمک این استراتژی بازاریابی، شرکت در بازارهای منتخب خود جایگاهی استوار و باثبات به دست می آورد.
بر اساس آمار به دست آمده ایمیل مارکتینگ در راس بهترین استراتژی بازاریابی قرار دارد.بسیاری از کسب و کارها برای تبلیغات و برندسازی خود از ایمیل مارکتینگ استفاده می کنند در واقع این روش بهینه ترین راه برای تبلیغ محصول شما و برقراری ارتباط با مشتریان برای رسیدن به هدف شماست. اهداف تجاری یک آژانس تبلیغاتی رقم جالبی را برای بازاریابی ایمیلی ارائه کرده است: “به ازای هر دلاری که در کمپین های بازاریابی ایمیلی خرج می کنید، می توانید انتظار بازگشت سرمایه تا 42 دلار را داشته باشید.”
همچنین برخی از کسب و کارها از طریق ایمیل مارکتینگ و ایجاد لیست ایمیل تا 760 درصد سودآوری را تجربه کرده اند. مهم نیست کسب و کار شما چیست. این روش در هر زمینه ای از فعالیت قابل استفاده است. اما در ایران روش های خاصی مانند پیامک انبوه برای برخی کسب و کارها موثرتر است. به عنوان مثال، بهترین تبلیغات برای فروشگاه پوشاک، ارسال ایمیل به مشتریان است. برای این کار باید شماره موبایل مشتری خود را در لیست شماره موبایل فروشگاه ذخیره کنید یا او را به عضویت باشگاه مشتریان خود در آورید.
در این مقاله به بررسی و ارائه روش های مختلف استراتژی بازاریابی پرداخته ایم. بسیاری از شرکت ها از روش های بازاریابی مرسوم برای حفظ موقعیت خود در بازار و تضمین موفقیت خود استفاده می کنند. اما برای ادامه مسیر موفقیت باید از دانش کارشناس بازاریابی بهره مند شوید. نیرویی از متخصصان وظیفه ایجاد کمپین ها و استراتژی های جدید و موثرتر را با کمک اطلاعات به دست آمده از روش هایی که در گذشته به کار گرفته شده است، بر عهده دارند. همچنین بررسی داده ها و نحوه اجرای هر کمپین باید به طور مداوم انجام شود. در غیر این صورت با اجرای یک کمپین مکرر بدون بررسی اطلاعات آن، هرگز به درآمد و سود بالایی نخواهید رسید.
یک استراتژی بازاریابی B2B فروش محصولات یا خدمات به شرکت های دیگر است. به عنوان مثال، یک تولید کننده جوراب، محصولات خود را به یک فروشگاه بزرگ می فروشد تا فروش بیشتری داشته باشد. استراتژی بازیابی b2b برای ایجاد یک رابطه قوی با مشتریان و ایجاد حس اعتماد استفاده می شود. برای این کار روش های مختلفی وجود دارد که باید با آنها آشنا باشید. به عنوان مثال، سئو وب سایت، بازاریابی ایمیلی با استفاده از سیستم های پیام کوتاه انبوه، تبلیغات PPC و بازاریابی رسانه های اجتماعی برای استراتژی B2B استفاده می شود.
3- استراتژی بازاریابی دیجیتال یکی از معروف ترین استراتژی های بازاریابی است
یک استراتژی بازاریابی هدفمند مزایای بسیار دیگری نیز دارد. به عنوان مثال در توزیع و تبلیغات صرفه جویی می کند و نرخ بازگشت سرمایه را افزایش می دهد. با این حال، معایبی نیز برای استراتژی بازاریابی هدفمند وجود خواهد داشت. به عنوان مثال، شرکت بابی براک پس از مواجهه با کاهش تقاضا در بازار تجهیزات ورزشی تقریباً ورشکست شد. علاوه بر این، شرکت های بزرگ نیز ممکن است به دنبال پوشش بازارهای کوچک و بازارهای فرعی باشند. در نتیجه وضعیت شرکت های کوچک در خطر است.
استراتژی بازاریابی محتوا یکی از قوی ترین استراتژی ها برای جذب مشتری است. در این استراتژی مخاطب با کمک محتوای تولید شده با کسب و کار آشنا شده و به استفاده از خدمات آن یا خرید محصولات آن تشویق می شود. در واقع در بازاریابی محتوا به جای تمرکز بر افزایش فروش، به فکر رفع دغدغه های مخاطب باشید. این نیز از طریق تولید محتوا انجام می شود. در واقع مخاطب با مطالعه محتوای تولید شده سوال یا مشکل او را حل می کند و در عین حال با برند سازمان یا شرکت شما آشنا می شود. این آشنایی در ناخودآگاه او تعبیه شده و باعث ایجاد حس اعتماد نسبت به برند شما خواهد شد.
بازاریابی مجدد فقط تبلیغات و ایجاد ایمیل و کمپین های وب نیست. در عوض، استراتژی های بازاریابی بیانی برای کسب و کارهای مختلف است تا قدرت و سودآوری کسب و کار خود را با کمک این ابزار اندازه گیری کنند. هدف از انتخاب مدلهای مختلف استراتژی بازاریابی کمک به استراتژیستها در شناسایی بخشهای مهم گروه هدف، تأثیر هر کمپین بر نوع رفتار مخاطبان و بهینهسازی کانالهای درآمدی است. قبل از اینکه بهترین مدل استراتژی بازاریابی را انتخاب کنید، باید روش های مختلف آن را بشناسید. در این مقاله متداول ترین استراتژی های بازاریابی را ارائه کردیم و ویژگی های هر یک از آنها را بررسی کردیم. با مطالعه این مقاله می توانید تا حدودی با مدل های مختلف آن آشنا شوید.
1- استراتژی بازاریابی هدفمند بازاریابی برای پوشش بازار
به همین دلیل استفاده از چندین مدل استراتژی بازاریابی توصیه می شود. به عنوان مثال، از همان ابتدا به دنبال راهی برای برقراری ارتباط مداوم و موثر با مخاطبان خود باشید و آنها را به مشتریان وفادار تبدیل کنید. برای این منظور ارسال پیامک انبوه و یا اطلاع از تخفیف ها از طریق پنل پیامک موثر خواهد بود.