در نتیجه در صورت ایجاد دپارتمان در سازمان برای واحد CRM، نیروهای این دپارتمان با افزایش رضایت مشتریان و استفاده از ابزارهای مختلف موجود مانند پنل پیامک رایگان برای افزایش وفاداری مشتریان، بر جذب، حفظ و نگهداری مشتریان تمرکز خواهند کرد. از طریق پیشنهادات جذاب و یک خدمت است.
CRM عملیاتی؛ حرکت به سمت چشم انداز مشتری محور
برخی از تامین کنندگان CRM و سیستم های مدیریت ارتباط با مشتری دیدگاهی استراتژیک به این حوزه دارند. این افراد به CRM فقط به عنوان یک نرم افزار فروش نگاه نمی کنند. در واقع در CRM استراتژیک، هدف سازماندهی کسب و کار به طور کامل حول مشتری است.
آشنایی با انواع CRM؛ ارائه 4 رویکرد اصلی
ابتدا در پاسخ به این سوال که CRM چیست، باید معنی این اصطلاح را بدانیم. کلمه CRM مخفف مدیریت ارتباط با مشتری است. وقتی در مورد CRM صحبت می کنیم، برخی از فروشندگان و مشتریان به آن به عنوان یک سیستم نگاه می کنند و برخی دیگر آن را به عنوان نرم افزار می بینند.
ایجاد یک تجربه خوب برای مشتری و افزایش فروش با CRM
در CRM عملیاتی، رویکرد استفاده از سیستم های نرم افزاری برای تجهیز هر فرآیند مرتبط با مشتری با ابزارهای خودکار است. فروش، خدمات مشتری و بازاریابی از جمله فرآیندهای مرتبط با مشتری هستند. برخی از پیشنهادات ارائه شده در رویکرد CRM عملیاتی برای ارتباط موثر با مشتریان شامل موارد زیر است.
- نوسازی خدمات پشتیبانی و بررسی نرم افزارهای ویژه آن
- رفع برخی از نیازهای مشتری در خارج از ساعات کاری با استفاده از سرویس پاسخگویی تلفنی خودکار مشتریان
- استقرار نرم افزار پشتیبانی فروش برای مشاهده سوابق خریدهای قبلی مشتریان برای ایجاد مکالمه کارآمدتر
- راه اندازی نرم افزار باشگاه مشتریان و بخش ویژه مشتریان و تشویق آنها به عضویت در آن
از مشاغل کوچک گرفته تا شرکت های هلدینگ، شرکت های بیمه و هتل ها به CRM نیاز دارند. با کمک CRM، سازمان ها می توانند کانال های ارتباطی مناسبی برای یافتن سرنخ های جدید ایجاد کنند. همچنین با تسهیل فرآیندهایی مانند دسترسی به اطلاعات کامل مشتری و سابقه خرید و فروش وی، صدور فاکتور به صورت خودکار و مدیریت فرآیندهای ردیابی فروش به صورت خودکار، فروش شرکتی افزایش می یابد. اگر تجربه استفاده از CRM را دارید، خوشحال می شویم اگر تجربه خود را با ما به اشتراک بگذارید.